Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trénink na Toušni

Po dlouhé době opět jedna víkendová rybačka ...

article preview

Jezero Toušeň

 

    Závod "Shoemaker's Charity Carp Cup"  na jezeru Toušen, byl za dveřmi a s Blábolem jsme nechtěli nic podcenit. Bylo domluveno, že dáme malý trénink. Stopro by bylo dobré vyrazit aspoň na víkend a vyzkoušet koule, na které budeme následně chytat. Bohužel Blábol je stále časově vytížen! Oslovil jsem tedy svého druhého parťáka Petra (Pigiho) z SaS týmu, který mi hned kývl a tak jsme v polovině září vyrazili.

    Zabrali jsme sektor 16. Po příjezdu jsme zmapovali, zakrmili a nahodili. Samozřejmě na každý prut jinou příchuť. Ryby byly hladové a hned spolupracovali. Velkou záhadou byl druh a příchuť boilie, protože to dvě hodiny jezdilo na jahodu, pak to ustálo. Další dvě hodiny na masové příchutě a tak to šlo stále dokola téměř celý víkend.

Celkem jsme za 42 hodin udělali 60 záběrů. Z toho se na břeh podívalo 48 kaprů od 6-10kg. Jenom jediný, kterého vytáhl Pigi, měl něco přes 12kg.

Na konci jsme celý víkend zhodnotili a zjistili jsme, že ani nevíme, s čím nastoupíme do závodu, neboť jsme nedokázali žádnou příchuť vyselektovat. Na co jsme chytali v závodu "Shoemaker's Charity Carp Cup"? ...to až v dalším článku.

 

/Tůča/

rijen-2018-234.jpg

 
 

Hodiny


Kalendář


Počasí

Meteoradar


Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 223105
Měsíc: 2292
Den: 86