Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ouklejteam mezi přihlášenými na Stars2Hell

Ouklejteam s KAPRPRO na Pálavě?

article preview

Ahoj příznivci Ouklej teamu, 
   jedna horká novinka pro příznivce ouklejáků. Dlouho jsme s Tůčou plánovali účast na nějakém prestižním závodu. Po sledování Stars2Hell, který se konal na Pálavských jezerech padla jasná volba ...jdeme do toho! 

   Bude pro nás čest si zazávodit s kapřaskou elitou nejen z ČR, ale i z celé Evropy. Zprvu jsme si říkali, že zkusíme něco méně známého, ale "kdo se bojí nesmí do lesa" a my se nebojíme :-)  ...jak jinak! Jako posledního člena týmu jsme si vyhlédli našeho kamaráda s bohatými zkušenostmi a to Petra Slánského, alias Pigiho z SaS týmu. S Petrem jsme se sešli, poprosili ho a on souhlasil. Tůča  s Pigim jezdí na závody v položené, takže chemie bude fungovat.

   Místo v tomto závodu je pro tým mnohem komfortnější, pokud máte sponzora. Kdo vše sledoval v letošním roce, tak mi dá jistě za pravdu. Ve startovní listině jsme mohli vidět naprostou většinu zástupců prestižních značek. I my máme svého sponzora a jsme velice rádi, že s námi do toho jde! Již nějaký čas spolupracujeme a chytáme nejen na boilies společnosti KaprPro Leoše Růžičky.

KaprPro ...Český výrobce návnad a nástrah pro všechny rybáře.

001.jpg

Připravíme pro vás originální online přenos a bude nás těšit, pokud nás budete sledovat.


/Standa "Blábol" Bejr/

 
 

Hodiny


Kalendář


Počasí

Meteoradar


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 224678
Měsíc: 2376
Den: 89