Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ouklejácký potěr

27. květen_O pohár předsedy sús, Bělá pod Bezdězem ...

article preview

Mladé ouklejky jedou pecky!

Máťa i Pepa letos vlastní rybářský lístek a jsou členy MO Mnichovo Hradiště. Jako správní taťkové a jeden správný strejda, který nám chybí na fotce, podporujeme kluky v jejich (naší :-)) zálibě, kterou je rybařina. Určitě si plníme i naše dětské sny, protože takovou podporu v krmení, spousty rad a zkušeností, výbavu a mraky dalšího neměl nikdo z nás. Co je na tom všem nejkrásnější? ...že jsme spolu. A když si dítko za druhé místo vybere plyšový polštářek nebo malé hasičské auto rozesměje nejen vás, ale všechny okolo. 

p1010710.jpg

Na první závod sezóny jsme se patřičně připravili. Jednalo se o největší závod v regionu o Pohár předsedy sús, teda našeho kamaráda Dušana Hýbnera. Konkurence 116-ti závodníků na Slonu byla pro kluky ohromující, stejně jako spousta dětí v tričkách svých organizací.

Průběh závodu byl stejný jako u dospělých. Chytalo se hlavně ráno. Ryby moc nespolupracovaly. Kaprů se ulovilo strašně málo, i když jich je plný rybník no a opět rozhodla bílá ryba. Máťa byl na malém rybníku a Pepa na velkém. Nejčastěji jsme lovili plotičky kolem 12-ti cm. Ve výsledkové listině byl Pepa na 11. a Máťa na 19. místě = parádní výsledek pro oba!

/Oukleják Josef/

p1010734.jpg

p1010738.jpg

 
 

Hodiny


Kalendář


Počasí

Meteoradar


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 224639
Měsíc: 2379
Den: 94