Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info od vody ...červenec

Užíváme parádní rybařiny ...

article preview

Prázdniny nám plynou jak voda a za chvilku bude konec. Ouklejáci se společně k vodě ještě nedostali, ale i tak nezahálíme! Dovolené máme naplánované každý samostatně. Do toho jsou nějaké závody a rodinné povinnosti, takže asi tak.

Tůča se tradičně soustředí na závody v lovu kaprů. Má za sebou několik závodů a zatím nejlepším výsledkem bylo třetí místo v závodu II. Kolo krajského přeboru - sekce položená na řece Labi. S parťákem Petrem Slánským z týmu SaS je to super výsledek! Kluci se kvalifikovali na podzimní závod, který bude na kanálu Račice. Klobouk dolů a gratulace.

22498.jpg

S Tůčou jsme ale vyrazili dvakrát zasumcařit na Veselou a stěžovat si vůbec nemůžeme. Jednalo se pouze o jednodenní výpravy, kdy byl na revíru umožněn lov nonstop. První akce skončila úlovkem sumce 116cm a jedním dorostencem 67cm, kterého dal malý oukleják Pepík na feeder. Druhá výprava byla mnohem úspěšnější, protože jsme do půlnoci zaznamenali 4 záběry a z vody putovali sumci 136, 95 a 87cm. Vše jsme řádně zapili a do rána nebyl ani záběr …asi J. Pro mě to byl i super zážitek, protože na několik pokusů zabral vousáč i na podvodní splávek. Jinak vše bylo na klasickou bójku.

p7041482.jpg

p7031429.jpg

p1011606.jpg

p1011611.jpg

U Veselé ještě zůstaneme. Revír je fakt parádně zarybněn a každý si zde najde své. Koncem července jsme šli s Pepíkem na úhoře. I když má ouklejáček již rybářský lístek a povolenku k lovu na RMV, tak jsme chytali spolu pouze na dva pruty. Je mu sedm, takže si to můžeme dovolit J. Měli jsme jedenáct vlastnoručně nachytaných rousnic a i tento lov nástrahy na úhoře je pro něho zážitek. V půl osmé jsme seděli u vody a za dvě a půl hodiny jsme neměli na co lovit a jeli domů. Myslíte, že brali úhoři? Ne ne. Co nához, to kapr! Super chytačka a ryby od 44 – 67cm na feeder.

p1011355.jpg

Určitě flákáme Jizeru, ale vzhledem k tomu, že ještě v září můžeme lovit do půlnoci nám nic neuteče  J. Ať Vám berou …

/Oukleják Josef/

 
 

Hodiny


Kalendář


Počasí

Meteoradar


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 224611
Měsíc: 2388
Den: 102