Jdi na obsah Jdi na menu
 


II. Kolo krajského přeboru v položené

2. - 5. srpen 2018_Ouklej team ve složení Tůča a Petr Slánský ...

article preview

II. kolo Krajského přeboru v položené
  
Každý závod v lovu kaprů je pro mě výzva a doslova jsem trpěl při prvním kole Krajského přeboru, které se konalo na naší pískovně v Mnichově Hradišti. Vodu moc dobře znám. Sami zde pořádáme kaprařské závody a já? No, pomáhal jsem s pořádáním akce a dělal rozhodčího. Takže jsem se hrozně těšil na pokračování. Tedy po roce opět na Labi, opět s parťákem Petrem Slánským z SaS týmu a jak jinak …za Ouklej team.

Druhé kolo krajského přeboru ČRS SÚS v položené se konalo 2.- 5.8. 2018 na Labi v okolí Brandýsa nad Labem. Příjezd ráno na šestou, registrace a losování. Losování? Šel jsem to vytáhnout, ale až jako předposlední, takže lovný sektor č. 19.  na nás vlastně zbyl.

1709612_45e16.jpg

1709613_9a414.jpgIhned jsme se přesunuli na lovné místo a začali stavět zázemí. V tyto dny mělo sluníčko sílu a tak jsme chtěli být co nejdříve ve stínu. V poledne přišel start závodu. Věděli jsme, že přes den to bude slabší, tak jsme vše směřovali hlavně na noc. Večer jsme zakrmili koulema od Kaprpro. (losos - patentka) Jako první se pohnul můj swinger ...akce! Vše kolem jedné hodiny ranní. Přišel razantní zásek, ale bohužel do prázdna. Pak už se nic nedělo a záběry se nám vyhýbaly. O slovo se opět hlásila noc. S Petrem jsme se rozhodli, masivněji zakrmit. Byla to dobrá volba a do vody jsme naházeli spousty krmení.

1709637_4a1c8.jpgZáběry se dostavily opět po půlnoci. Petr zdolává šupíka 3.99kg. Při vážení se rozjíždí prut mě a na podložce končí další kapr 3.1kg. První body do závodu tudíž máme zase nový náboj. Přikrmujeme a ve čtyři hodiny se Petrovi dopíná lehce swinger. Petr zasekává a v zápětí máme na podložce další bodovanou rybu večera. Naháče o váze 10.6kg. Krásný úlovek nás hned katapultuje mezi aktuálně nejlepší týmy závodu. I další den panovalo nesnesitelné vedro. Závod se dostává do své druhé poloviny. Po obědě máme záběr z kategorie náhodných. K naší radosti jde opět o bodovanou rybu! Na podložce končí zase šupík 3,5kg. K večeru přichází obrovská bouřka, která nám odnesla celé zázemí. Všechny věci byly komplet pod vodou. Ostatní týmy na tom nejsou lépe. Nevzdáváme to. Po půlnoci máme záběr a poslední úlovek závodu. Krásný kapr 6.85kg.

1710089_98846.jpg

 I přes velká vedra a ošklivou bouřku, která nám poničila spousty drahých věcí, se nám závod moc líbil. Odměnou nám bylo krásné třetí místo. Díky všem za podporu během celých závodů … (Kaprpro, Pára z navijáku, NASH atd....) 

/Tůča/

1710389_aee4d.jpg

 
 

Hodiny


Kalendář


Počasí

Meteoradar


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 224869
Měsíc: 2069
Den: 75