Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dopolední rybářské závody v našem okolí

Místní závody? Pořád jezdíme ...

article preview

Pořád jezdíme!

Jak už jsem několikrát psal, tak dopolední rybářské závody v našem okolí navštěvujeme téměř pravidelně. Jezdíme však jenom ve dvou s Tučanem, protože ostatní Ouklejáci na tu plavačku nemají cit. Jo, jsme ta citlivější část Ouklej teamu :-).

I když žádný z nás ještě nikdy neskončil na bedně, a až se tak stane, tak to bude pro Ouklej team svátkem. Vždy se snažíme o co nejlepší výsledek. Hlavní důvod, proč ale jezdíme, je úplně jiný! Sami pracujeme pro MO a pravidelně pro lidi pořádáme spousty akcí do roka. To, že vám akci někdo pomluví, poukáže na zbytečné nedostatky nebo ji dokonce těžce zkritizuje je stoprocentní věc. To, že vám ji někdo veřejně pochválí :-) ...ne, to se stává velmi zřídka a tak nemá cenu více psát. Jedinou pořádnou odměnou pro nás pořadatele je tak ta návštěva a zájem o akci. 

p1010700.jpgLetos máme splněno na 50%. V loukově jsme nebyli, protože jsme pořádali Ouklej cup. Rybářské závody v Bakově nad Jizeoru se vůbec neuskutečnily a tak první závody byly v Bělé pod Bezdězem. Organizačně byl závod tradičně perfektní. Potkali jsme se se spoustou kamarádů, ale ta návštěva! Pouhých 56 závodníků. Bohužel právě o tom jsem psal výše. Za chvilku se může stát, že pro necelých 60 závodníků se nevyplatí pořadateli akci dávat dohromady.

Zpět k Bělskému kapru ...Tůča nastražil na kapra. Já si hrál s bílou rybou. On toho kapra ulovil a mě to na tu dvanáctku dva utrhli. Na konci závodu jsme nebyli bezrybky a to je důležité :-). Tůča byl nakonec v cenách na 25. místě a já byl na nepopulárním 37. místě. 

dsc_0222.jpgNa řadě byla "Veselá". Po závodech v Loukově a Bělé jsme jako pořadatelé měli obavy z obsazenosti tohoto závodu. Nějhorší scénáře  se nevyplnily a 106 závodníků bylo hodně dobrým číslem. 

 

 

Na Veselé jsme oba zkusili plavačku a opět jsme měli poloplné vezírky připravené k vážení. Na konci závodu jsme byli v cenách oba. Já na 10. místě a Tůča na místě 23. Bylo to super dopoledne.

Děkujeme všem pořadatelům za to, co pro nás děláte!!!

/Oukleják Josef/

 

 
 

Hodiny


Kalendář


Počasí

Meteoradar


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 224821
Měsíc: 2101
Den: 44