Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tůča na Borku ...

ouklej_logo.jpgJezero Borek

Zdravím všechny rybáře,

      opět po pracovním maratonu jsem se rozhodl vyrazit na ryby. Všichni chtějí mít před dovolenou vše hotové a připravané, takže jsem se opravdu těšil až to tam zavřu a pojedu ...

borkek-cerven-20107-003.jpg

Obvolal jsem kamarády a všichni jsou už na rybách nebo mají již něco domluvené ...co teď? Vzpomněl jsem si na soukromý revír Borek nedaleko Staré Boleslavi a kamaráda Standu. Žhavím telefón, jeden flek je volný, takže super a úprkem na dálnici. Po dlouhé době jedu na ryby úplně sám, tak uvidíme, co ta krátká výprava přinese.

borkek-cerven-20107-004.jpg

Po příjezdu vše zmapuji, označím, nakrmím a zavezu. Tradičně chytám na boilie značky Pára z navijáku a teďka už jen čekačka na záběr. Ten přichází pár minut po půlnoci a na podložce končí kapr necelých 13kg. Další záběr přichází po třech hodinách. Tentokrát kapr 10kg. Pak se bohužel celý den nic neděje, až na záběry od cejnů. Ty se rozhodli, že mě asi sežerou. Bylo jasné, že záběryod kapra příjdou opět v noci ...a taky že jo. Po půlnoci se mi to opět rozjezdilo. Do rána mi přichází 6 razatních jízd, ale buhužel ani jednu neproměnuji a nevím vůbec proč?

borkek-cerven-20107-008.jpg

Ráno při balení přichází opět záběr na 20mm koule. Opět cejn, obr 72cm. Cejni brali, ale kvůli nim jsem zde nebyl. Fotky jsou ze stativu, se kterým jsem se učil, tak se omlouvám za kvalitu.

borkek-cerven-20107-010.jpg

Přeji všem hezké prázdniny a mnoho krásných úlovků.

Tůča

 
 

Hodiny


Kalendář


Počasí

Meteoradar


Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 222159
Měsíc: 1874
Den: 114