Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závody v Bělé ...

img_7187.jpgTěžká dřina v Bělé pod Bezdězem!

 

Po roční pauze se v Bělé pod Bezdězem konaly závody "Bělský kapr". Jezdili jsme sem dříve a tak jsme s Tůčou opět neodolali.

Velká příprava před závody pod pergolou wink a ráno razíme. Po příjezdu losujeme místa a mažeme na polívku. Losovačka v pohodě, tak to má na závodech být. Ryby tradičně na závodech neberou. Zkoušíme splávek i feeder, ale i když je revír luxusně zarybněn, tak to moc nebere. O přestávce potkáváme kluky Nohynkovi, kteří jsou stejně jako mi bez záběru. Jdem ...bojujem a druhé kolo začíná. Zase zkoušíme vše co se dá, ale začalo foukat, takže stahuji splávek a šup tam s feedrem. Po půl hodině záběr a táhnu lína. Pěknej macek! Bohužel jedinej za celou dobu závodu. crying

Scházíme se u vyhlašování výsledků, kde opět využijeme specialit místního kulináře. Fakt dobrý! Tůča má taky lína a kluci Nohynkovi bez úlovku. Překvapil nás místní hospodář a kamarád Dušan, který nám "hradišťákům" připravil malý ceremoniál, který vyhrál Josef úpřed Tůčou a Nohynkama. Teda malým Tomem, který závodil a taťka sekundoval. Parádní plakát s rybama momentálně zdobí zeď v místní školce na Klášteře, takže díky!

No a k překvapení všech byl Josef na celkovém 22. místě ...slušný a ouklej Zdar!

/oukleják Josef/

img_7298.jpg

img_7300.jpg

img_7304.jpg

 
 

Hodiny


Kalendář


Počasí

Meteoradar


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 224334
Měsíc: 2459
Den: 63