Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výlov Suhrovice 2016

26.11.201620161126_093837.jpg

Opět po roce jsme se s kamarády z MO Mnichovo Hradiště podívali do Suhrovic. Tůča si vzal na povel lovící četu a pro p. Jacinu a Jancáka jsme udělali výlov jejich soukromého revíru.

01.jpg

Krásné prostředí, nádherné rybníky a předvánoční atmosféra dělá z tohoto výlovu něco neskutečného. Prodejní stánky, prodej ryb, prodej rybích pochutin, možnost si sednout a sledovat ten frkot z pod stanu, vodník s harmonikou na břehu a poslední peckou byla živá kapela. Už loni neměl výlov chybu, ale letos to bylo naprosto bezkonkurenční.

02.jpg

Na březích stovky lidí, kteří chtějí vidět rybáře v akci. V  kádích se stálě musí čeřit voda. U "hlavního" stanu bazének, který byl neustále obklopen lidmi. Právě sem se dávali ty nej ryby z celého výlovu pouze na čumendu.

03.jpg

Ráno jsme museli rozbít ledy v kádích, takže počasí nic moc. Jakmile jsme se trochu rozhýbali, tak už to bylo lepší. :-) V půl deváté šup do prsaček a do rybníka. V děvět první zátah a stovky kaprů v síti. Z loviště rovnou na třídičku a do kádí. Společně s kaprem jsme slovili amury, candáty, štiky, tolstolobiky, okouny, pár malých jeseterů a línů. Zatahovalo se ještě dvakrát, aby bylo na co koukat. Za tmy bylo vše hotovo a uklizeno.

Takže jestli jste na této akci chyběli, tak příští rok doporučujeme i jako rodinný výlet na dopoledne.

fotogalerie

/Ouklej zdar/

 
 

Hodiny


Kalendář


Počasí

Meteoradar


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 224654
Měsíc: 2378
Den: 86