Jdi na obsah Jdi na menu
 


Veselá 2016 ...

Poslední "regionální" závody proběhly na místní pískovně ...sam_0731.jpg

Je to tady! Polovina května a tradiční závody na místní pískovně. Po poslední karbenátkové, pivní a vinné poradě před závody v Bělé pod Bezdězem do toho jdeme tentokrát bez přípravy!

img_2430.jpg

Ráno ve čtyřku jsme na místě a opět losovačka, takže velká yes pořadatelům, kteří se takto snaží přilákat co nejvíce závodníků. Další novinkou byly finanční odměny za první tři místa, což je určitě krok vpřed! Dalším příjemným překvapením byly i hodnotné ceny v podobě rybářského vybavení. Nevím, která enlightenedto vymyslela, ale super!!

sam_0731.jpg

Pojďme k závodu ...za ouklej team tradičně Tůča s Josefem, kteří to opět patřičně poladili! Závod začal parádně. Na červíky kapr, cejn, cejn a Tůča "čudlaří" na druhém břehu. Pak vylezlo sluníčko a aktivita ryb razantně opadla. Do přestávky to už ani neťuklo! No nic jdem navšívit místní kuchyni. Pro mě šok! Guláš není, párek není a maso není ještě prohřáté. Tohle byla pro mě rána přímo do heart. Volám Tůčovi jak je na tom? Jenom pár čudel. Ve druhém kole už to tak slavné nebylo, protože jsem tak trochu zaspal začátek. Asi z toho hladu! Hodinu před koncem opět zkouším splávek, ale nic. Volá Tůča jak to jde a že vsadil na jednu kartu ...boilies laugh.  Tak to už je zoufalost, kdepááák tah zkušeného rybáře, který jede pecky ...bohužel to nevyšlo a je tu konec závodu. Do cen se dostal opět Josef, který skončil kousek pod bednou na krásném 20. místě.

sam_0996.jpg

/oukleják Josef/

 
 

Hodiny


Kalendář


Počasí

Meteoradar


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 224865
Měsíc: 2068
Den: 72