Jdi na obsah Jdi na menu
 


Carp maraton BOREK 2016

Po dlouhém přemýšlení jsem se rozhodl přihlásit na další závody. Tentokrát se jednalo o prestižní závod Carp maraton Borek! Díky tomu, že se jednalo o vodu, kterou bych řekl že známe, jsem náš tým přihlásil.
Už první zklamání mě čekalo, když mi můj nejlepší parťák (Blábol) řekl, že ho neuvolní z práce. V tu chvíli se mi  objevil kamárád Zdenda (Čeďa), že se mnou pojede a zastoupí  Standu. OK.
Přijeli jsme na Borek do klubovny, kde jsme čekali na to nejdůležitější ...LOS?  Šli jsme losovat jako předposlední, tak nebylo co řešit, jen čekat. Napětí bylo veliké, jelikož tři poslední místa zůstali - dvě TOP a jedno PLONG.
Asi při našem štěstí, jistě tušíte, co na nás zbylo! Č2 - plong. Již od začátku jsme věděli, že je to předem prohraný boj, ale rozhodli jsme se, že to prostě zkusíme a zabojujem!!!!
Optimismus nás neopouštěl, bojovali jsme. Opravdu jsme zkoušeli vše možné, ale i snad nemožné, aby jsme rybu přelstily. Marně. Byl nám i poradit náš velký kamarád Ondra Rutkowski - PÁRA Z NAVIJÁKU, ale vše bez úspěchu.
Po čtyřdením snažení přišel konec. Když zatroubyli konec, přizvedl jsem prut, že vše stáhnu a zabalím a jejda! Na konci jsem ucítil odpor. Že by? Přitáhl jsem ke břehu montáž a na konci mi vysel bolen 80cm.
Úplně bez ryby jsme nebyli. Vím, že se není čím moc chlubit, ale chtěl jsem Vám taky popsat, když není posvícení. Nic ale nemnění, že ten strávený čas u vody, je to to nejkrásnější.
 
Přeji Vám do nového roku mnoho krásných chvil strávených se svými přáteli u vody......
/Tůča/

Video ...

 
 

Hodiny


Kalendář


Počasí

Meteoradar


Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 223086
Měsíc: 2276
Den: 77