Jdi na obsah Jdi na menu
 


Info od vody...červenec

cervenec-2015-011.jpg

Ahoj všem,

       tak nám pomalu končí první polovina prázdnin a my jsme se pořádně ještě nedostali na žádnou víkendovou výpravu. Asi to znáte...spousty práce v zaměstnání, doma, málo času, dovolená s rodinou atd.

       Na konci června se František, Josef a Tučan zúčastnili rybářského závodu v lovu sumce na místní pískovně. Loni se klukům zadařilo a letos z toho nic nebylo. Jediný úlovek závodu se podařil kolegům z konkurenčního týmu. Loni to byli tři vousáči a letos pouze jeden, ale tak to i někdy bývá. Nakonec to byl příjemný lov přes půlnoc, za pěkného počasí, na příjemném místě.

       Každopádně jsme to nevzdali a na sumce na místní pískovnu občas zajdeme. První cinknutí měl Milda, který zdolal sumíka 140cm. Vydařenou noční výpravu ještě vyšperkoval Tučan s pěknou štikou. Ostatní na své první letošní vousy na břehu teprve čekají.

cervenec-2015-011.jpg

cervenec-2015-010.jpg

    Kaprařinu teda hodně flákáme. Touhle dobou jsme už za sebou měli řadu víkendových výprav na Labe a letos nic. Jak jsem se již zmínil...málo času. Když už nějaký je, tak se zajede na Jezero Borek, kde se loví 24h. a nějaký ten úlovek se vždy podaří chytit. Své o tom vědí kapraři Blábol s Tučanem.

Snad k nám bude druhá polovina prázdnin více nakloněna.

                                                                                                      /OuklejZdar/

 

 
 

Hodiny


Kalendář


Počasí

Meteoradar


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 225165
Měsíc: 2177
Den: 131