Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výlov rybníka v Suhrovicích

21.11.2015_Suhrovice

dsc_0018.jpg

V sobotu 21. listopadu jsme se zúčastnili výlovu soukromého rybníku v Suhrovicích. Kompletní výlov zastřešovali ouklejáci pod taktovkou kámaráda Dušana (později to převzal Tučan) + naši kamarádi z MO Mn. Hradiště. Bez super party spolehlivých lidí to prostě nejde! S klukama děláme výlovy už druhý rok a tento byl zatím bezkonkurenční!!

dsc_0133.jpg

Soukromý rybník v Suhrovicích vlastní p. Jacina a p. Jancák. Jedná se relativně o nový rybník, který je na hranici Českého ráje v obci Suhrovice nedaleko Kněžmosta. O krásné přírodě v okolí rybníka není nutné ani hovořit. Přes sezónu si zde můžete klasicky zarybařit, protože zde platí pravidla jako na každém soukromém revíru.

Jak jsem psal, jedná se o nový rybník, takže bez bahnitého dna. Rybí osádka byla velice rozmanitá, ale převažoval klasicky kapr doplněný amurem, štikou, candátem, okounem, línem a pár kusy jesetera. Co nás překvapilo...komplet rybník bez bílé ryby.

 Výlov "dělaný" pro lidi, takže se několikrát zatahovalo, aby bylo stále na co koukat. Čerstvá ryba byla prodávána hned na hrázi. Lidi měli možnost přímo na místě ochutnat rybí polévku, rybí hranolky a smaženého kapra. Prostě parádně strávený den!

Díky za fotografie našemu kamarádovi Jardovi Beranovi!

Fotogalerie

/Ouklejzdar/

 
 

Hodiny


Kalendář


Počasí

Meteoradar


Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 226960
Měsíc: 2347
Den: 61